Radio Nostalgie is een radiozender die populaire klassiekers uitzendt voor een breed publiek. Het station heeft veel van de beste liedjes uit de jaren 70, 80 en 90 verzameld die je online kunt beluisteren en nostalgisch met je vrienden kunt delen. Hoewel het een Belgisch radiostation is, hebben veel Nederlanders zin om naar radio Nostalgie luisteren

Slagzin: "What A Feeling!"

Genres: Oldies.

Lancering: 20 maart 2008

Stad / Regio: België

Roepnaam: Nostalgie Vlaanderen

Eigenaar: Mediahuis

Uitzendgebied: Vlaanderen & Brussel

Programmering

Tijd
Naam programma
00:00 – 06:00
All Night Long
06:00 – 09:00
Astrid in de Ochtend
10:00 – 13:00
Marica Bwarody
13:00 – 16:00
Johan Henneman
16:00 – 19:00
Bjorn Verhoeven
19:00 – 22:00
Lena Lena
22:00 – 23:59
Herbert Bruynseels
09:00 – 10:00
Simply The Best

Contact:

Opmerkingen

  • Siebe
    geweldige soulvolle en vooral tijdloze muziek! onze familie kent veel verschillende liedjes uit de jaren 90, dus we luisteren er regelmatig naar op Nostalgie radio. het is cool als je je geheugen zo kunt trainen. mijn ouders kunnen dagenlang naar radio Nostalgie luisteren alleen maar om iets bekends te vinden...)
  • Eggerick
    ik herinner me dat mijn moeder eens vroeg naar een manier om naar liedjes uit haar tijd te luisteren. toen ik op internet keek, zag ik verschillende radiostations. daaronder was het belgische Nostalgie. toen mijn moeder dat ontdekte, vroeg ze me om het voor haar af te spelen. na een paar liedjes zei mijn moeder dat het niet slecht was en vroeg ze me om die golf te houden. nu als ik haar bezoek, speelt de muziek die ze op de radio Nostalgie luisteren, op de achtergrond.
  • Eva
    Soms wil je gewoon naar oude Nederlandse liedjes luisteren... Het is goed dat je naar ze kunt luisteren op nostalgie radio. Ook al is het België, het is toch geweldig dat je naar muziek kunt luisteren in je moedertaal! Bedankt voor het toevoegen van deze radio. Nu is het makkelijker om te vinden wat je leuk vindt)) Respect!