LINDA.nl is een nieuwssite die informatie publiceert over de laatste ontwikkelingen op een breed scala van gebieden. Deze radio is speciaal voor deze site gemaakt. Het speelt de klok rond lichte muziek, wat geweldig is voor achtergrondmuziek. Er zijn ook incidentele programma's waarin het leven van populaire mensen, levensstijlen in het algemeen, en andere onderwerpen worden besproken

Slagzin: "Voor al het nieuws dat je moet én wil weten"

Genres: Informatief, Nieuws.

Eigenaar: Talpa Radio

Opmerkingen

  • Stefanie Pieters
    Het is fijn om naar lichte, populaire en bekende muziek te luisteren. past bij de werksfeer, helpt je te concentreren... Het is ook goed om op de hoogte te blijven van het nieuws, natuurlijk.
  • Rosalia De Boer
    Ik volg graag het leven van beroemdheden. daarom is Linda nl mijn favoriete bron van betrouwbare informatie. laatst was op de site aan het surfen en kwam een radiostation tegen. ik was een beetje verbaasd. het is onopvallend, maar het is leuk omdat er constant muziek wordt gedraaid en er af en toe interessante verhalen te horen zijn. Linda Nl, je bent zo goed om ons op de hoogte te houden van wat er met onze sterren gebeurt!